Kontakt formular

SEND US AN EMAIL

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Hvordan reguleres kosmetik i Europa?

  Den Europæiske Unions kosmetikdirektivforordning kræver, at kosmetikprodukter, der markedsføres i EU, er sikre; det vil sige, at de “ikke må forårsage skade på menneskers sundhed, når de anvendes under normale eller med rimelige forudsigelige anvendelsesforhold.”

  Som i USA er producenter ansvarlige for at sikre, at kosmetikprodukter overholder loven og er sikre til deres tilsigtede anvendelser, inden de markedsføres. Forskrifter håndhæves på EU-medlemslandeniveau, og hvert land har et autoritativt organ, der er ansvarlig for at sikre overholdelse.

  Evalueres sikkerheden ved et kosmetisk produkt, når det rammer markedet?

  Ja. Når et produkt er markedsført, overvåger virksomheder forbrugernes brug og undersøger al ny videnskabelig information. Virksomheder samarbejder også med eksterne forskere og regulerende agenturer om nye sikkerhedsmetoder.

  Efterhånden som videnskaben skrider frem, og forbrugernes præferencer ændrer sig, fornyer industrien løbende for at sikre, at millioner af familier har de sikreste produkter af højeste kvalitet, der hjælper med at berige deres liv.

  OM OS!

  Casabell er visionen om organisk og bæredygtig kosmetik og er skabt af designeren Tamijoe Casabell som et resultat af den stigende efterspørgsel på kosmetik, der lever op til forbrugernes ønske om at passe på miljøet og værne om egen sundhed.

  Casabell oplevede at mange forbrugere af kosmetik var glade for en speciel børste eller en bestemt flakon, men så det som spild hver gang at smide den ud når den var tom. Hermed var tanken om ”refill” indenfor kosmetik født og er nu patenteret…

  Kosmetik fra Casabell lever op til netop bæredygtighed, organisk sammensætning og høj kvalitet. Samtidig kommer produktet fra Casabell til en yderst fornuftige og konkurrencedygtig pris. Vi tror på at det godt må være økonomisk fordelagtigt at tænke i sundhed og miljø.

  KONTAKT INFORMATION

  Mobil: (+45) 42912158
  Email: info@casabell.dk
  CVR.: 26038596

  Gratis standardforsendelse:
  Indenfor Denmark.
  Alle ordre over: 150,00 KR.
  Udenfor Denmark.
  Alle ordre over: 350,00 KR.

  Kundeservice:
  Support Service**
  Døgn åbent 24/7 online

  Address:
  Cosmetics by Casabell
  Kløverstien 9
  DK 2650 Ishøj

  FORSENDELSE & LEVERING

  Når du bestiller fra Casabell.

  Forsendelse inden for Danmark sendes med POSTNORD Quick Service.
  Standard forsendelsesomkostninger inden for Danmark 29,00 kr.
  Leveringstid 1 – 3 hverdage.

  GRATIS forsendelse for alle ordrer over 150,00 kr i DK.

  Andre forsendelser sendes med GLS PrivateService.
  Standard forsendelsesomkostninger uden for Danmark 39,00 kr.
  Leveringstid 3 – 5 hverdage.

  Kontakt side slut