NEDENSTÅENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER GÆLDER FOR ALLE LEVERANCER FRA CASABELL.

1. INDLEDNING:

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Casabell.dk.

2. DOKUMENTATION OG VEJLEDNING:

Hvis der findes produktbeskrivelser,æsker og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Casabell’s side, er denne af vejledende art. Casabell indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

3. LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT:

Levering af varer fra Casabell anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Postnord – Quickbrev.<br>Vi leverer til Danmark, Sverige og Norge. Der er gratis fragt i Danmark. Leveringstid, 1 – 3 hverdage. Sverige og Norge 2 – 5 dage.

4. RISIKOEN FOR VARERNE:

Risikoen for vare købt af Casabell overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Casabell, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Casabell.

5. KLAGE:

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode. Casabell har stillet dig i udsigt.

6. PRIS OG BETALING:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med, dankort/visa, Mastercard, American Express, Discovery. Alle priser i webshoppen – på web-adressen https://www.casabell.dk – er inkl. Moms.

7. FORTRYDELSESRET:

Casabell yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget i. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

8. VIRKSOMHED OG KONTAKTINFORMATION

Casabell LTD, Kløverstien 9, DK-2635 Ishøj, Mobil: +45 42912158, Email: info@casabell.dk, CVR.: 26038596